La campanya #Josóccapaç a les xarxes socials potencia la recaptació de fons per a la nova sala d’estimulació multisensorial de Badalona Capaç

La Fundació Badalona Capaç ha iniciat a les xarxes socials una campanya amb l’etiqueta #josóccapaç que vol potenciar la recaptació de fons a través d’internet per a una nova sala multisensorial, amb un objectiu de 8.000€

La campanya proposa que les persones es facin fotografies amb el cartell #josóccapaç i que la comparteixin a les seves xarxes socials amb aquesta mateixa etiqueta. Al Facebook i Twitter de la Fundació Badalona Capaç ja es poden veure les primeres imatges, fetes el passat diumenge 4 de maig a la Fira d’Artesania de Sant Roc i a la Festa del Badiu.

Nombroses persones, algunes referents a Badalona, han fet seva aquesta campanya la que en les properes setmanes s’afegiran els jugadors de la Penya i periodistes nascuts o que viuen a Badalona.

La sala d’estimulació multisensorial està destinada a aportar a les persones amb discapacitat o amb necessitats de suport generalitzat (dificultats de llenguatge, comunicació, neurològics, físics…) un espai d’estimulació, de treball i també lúdic i de joc en el que es treballa mitjançant el desenvolupament dels sentits: visuals, auditius, olfactoris i gustatius.
Els beneficis d’aquesta sala per aquestes persones són múltiples i vitals per les experiències que els hi aporta: milloren la motivació, milloren el moviment, la comunicació, els ajuda a relaxar-se, millora l’estat d’ànim, aprenen a ser més espontanis, en definitiva desperten els seus sentits.

 

Una fundació al servei dels badalonins

La Fundació Badalona Capaç és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora de la qualitat de vida, la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat i atén a les persones amb discapacitat intel·lectual de l’àrea de Badalona i entorn per afavorir la seva inclusió en tots els àmbits de la vida.

Badalona Capaç realitza activitats d’atenció a més de 400 persones gràcies a un equip de 70 professionals, a més d’oferir suport i formació a la persona i les famílies.

Fes la teva col·laboració a http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/3597/jo-soc-capac-de-sentir/