Cointegra guardonada per El Balcó de les Arts 2014

Barcelona – Ahir va tenir lloc l’entrega de premis de la quarta edició d’El Balcó de les Arts, un certamen de pintura destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que organitza la Fundació Setba en col·laboració amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona.

La inauguració de la mostra i l’entrega de premis va tenir lloc ahir dimarts, 10 de juny, al Reial Cercle Artístic, i l’exposició es podrà veure fins al 17 de juny. Aquest mateix dia i per segon any, tindrà lloc una Subhasta Solidària amb les 12 obres finalistes.

La participació enguany ha estat record: 26 entitats, amb un total de 451 obres presentades, gairebé el doble que l’any passat. El jurat ha seleccionat 20 obres, 3 de les quals premiades amb un curs dʼart teràpia, material de Belles Arts per a lʼartista, gentilesa de Jaurena ART, i una compensació econòmica per a lʼassociació a què pertany.

Els artistes premiats del certamen EL BALCÓ DE LES ARTS 2014 han estat:

  • 1r premi, Carles Abàs del C. O. les Corts, per lʼobra ʻManifestació de gallinesʼ
  • 2n premi, Javier Cuellar del Taller Jeroni de Moragas, amb la peça ʻCasa Camperaʼ
  • 3r premi, Saida Elizalde de COINTEGRA, per lʼobra ʻDiferentes profundidades del marʼ

Com cada any, l’edició de 2014 també tindrà un calendari solidari i els beneficis seran per a les entitats dels finalistes i per la propera edició del certamen.

Exposició

EL BALCÓ DE LES ARTS
Del 10 al 17 de juny de 2014
Reial Cercle Artístic | Carrer dels Arcs 5, 08002 Barcelona

Contacte premsa

Rosor Foret | rosorforet@art-barcelona.cat | 671860561