El text que podeu trobar en l’enllaç adjunt correspon a la intervenció que Antonio Martínez, pare d’una noia usuaària de COINTEGRA i patró de la Fundació,  va fer davant del Ple de l’ajuntament de Badalona, el passat dia 27 d’abril de 2015. El va llegir en representació de la Fundació Badalona Capaç.

El motiu de la intervenció era l’aprovació del dictamen, que inicia el procés urbanístic que ha de permetre la permuta de l’edifici actual del centre ocupacional COINTEGRA per un nou equipament de 3.900 metres quadrats que s’ubicarà al barri de la Morera.

El text té com a objectiu aportar elements per a la reflexió sobre la condició de les persones que utilitzen els serveis del centre ocupacional i retreure la tardança, ambigüitats i pretextos per emprendre una solució efectiva. També vol combatre una idea fal·laç i oportunista que s’ha propagat, de manera intencionada i amb sorprenent virulència entre algun sector del petit comerç local: la que atribueix a aquesta operació l’origen de la seva futura decadència.Finalment es fa una crida al compromís i la solidaritat. Cal destacar que la resposta del ciutadà ha estat exemplar: en menys de dues setmanes s’han aconseguit més de 7.000 signatures de suport.

El dictamen va quedar finalmentnt aprovat, de forma inicial, per 18 vots a favor (PP, CiU, IC-V) i 9 abstencions (PSC).

http://www.martinezdonate.net/index.php/discapacidades/38-en-defensa-del-centro-ocupacional