La Fundació va estar present, gràcies a la participació dels membres de la Comissió de Familiars de Cointegra, en la Fira del Torrent de la Font que van organitzar conjuntament l’Associació de Veïns del barri de la Morera, l’Associació de Veïns del barri de Bufalà i les AMPAS de les escoles i els instituts del territori i a la qual ens van convidar conjuntament amb d’altres quasi vint entitats més.

Al llarg de tot el matí vàrem poder informar sobre l’activitat de la Fundació i sobre el projecte que ens ha de permetre disposar d’un NOU CENTRE OCUPACIONAL  en el barri. Aquest equipament s’integraria, amb un impacte ambiental molt petit, en el conjunt del Parc Urbà del Turó de l’Enric i el Torrent de la Font, si finalment es concreta aquest projecte de vertebració de la ciutat. La presència del COINTEGRA  en el Parc tindria, per altra banda, un alt impacte social i de cohesió atès que s’implicaria en el seu manteniment i en la dinamització del mateix com a espai de la ciutat.

En el mateix espai durant tot el matí les persones que s’acostaven a la Fundació van poder participar en un Taller de Planter, i van poder comprar la Cervesa SIKARU, produïda per la Fundació i que comença a fer-se un espai en el mercat de les cerveses artesanes.

Volem fer constar el nostre agraïment ales entitats organitzadores per la possibilitat que ens ha donat d’explicar el que som, el que fem i el que demanem, amb transparència a tots els veïns i veïnes del barri.