La ‘Penya’ dóna tot el seu suport a #Josóccapaç per a la recaptació de fons de la nova sala d’estimulació multisensorial de Badalona Capaç

Els jugadors i l’equip tècnic de la Penya han donat tot el seu suport a la campanya #josóccapaç, impulsada per la Fundació Badalona Capaç a les xarxes socials per a recaptar fons a través d’internet per a una nova sala multisensorial, amb un objectiu de 8.000€.

Els jugadors i tècnics, encapçalats per l’entrenador Salva Maldonado, persona que coneix molt bé el món de la discapacitat badalonina, van fer-se les fotografies amb el rètol per mostrar el seu suport a aquesta campanya que vol recollir diners per a la nova sala d’estimulació multisensorial que necessita la Fundació Badalona Capaç.

La campanya proposa que les persones es facin fotografies amb el cartell #josóccapaç i que la comparteixin a les seves xarxes socials amb aquesta mateixa etiqueta. Al Facebook i Twitter de la Fundació Badalona Capaç ja es poden veure les primeres imatges.

La sala d’estimulació multisensorial està destinada a aportar a les persones amb discapacitat o amb necessitats de suport generalitzat (dificultats de llenguatge, comunicació, neurològics, físics…) un espai d’estimulació, de treball i també lúdic i de joc en el qual es treballa mitjançant el desenvolupament dels sentits: visuals, auditius, olfactoris i gustatius.

Els beneficis d’aquesta sala per aquestes persones són múltiples i vitals per les experiències que els hi aporta: milloren la motivació, milloren el moviment, la comunicació, els ajuda a relaxar-se, millora l’estat d’ànim, aprenen a ser més espontanis, en definitiva desperten els seus sentits.

 

Una fundació al servei dels badalonins

La Fundació Badalona Capaç és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora de la qualitat de vida, la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat i atén a les persones amb discapacitat intel·lectual de l’àrea de Badalona i entorn per afavorir la seva inclusió en tots els àmbits de la vida.

Badalona Capaç realitza activitats d’atenció a més de 400 persones gràcies a un equip de 70 professionals, a més d’oferir suport i formació a la persona i les famílies.

Fes la teva col·laboració a http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/3597/jo-soc-capac-de-sentir