Èxit rotund de la nostra cervesa feta a Badalona i solidària.

Dimecres 23 de setembre vam presentar la cervesa artesanal Sikaru, amb segell badaloní i social. Ja podeu gaudir dels 2mil litres de cervessa fe-ta a Ca l’Areny, etiquetada i distribuïda per Cointegra.

Podreu escollir entre tres tipus de Sikaru: La Girsu, una porter negre, de cos mig, amb wisky i regalèssia; la Larak, rossa estil pale ale, amb notes cítriques i florals; i la Uruk una india pale ale, amb llúpols, pels més cervesés.

La presentació va tenir lloc al BIERCAB de Barcelona (Muntaner 55),  un local modern i acollidor; els cambrers amables, àgils i discrets van ajudar a fer un esdeveniment amb molt caliu, No hi va faltar ningú, organitzadors, familiars, col·laboradors i amics. Els brindis també van ser protagonistes per celebrar tants esforços, dubtes, patiments i triomf final. Gràcies per ser-hi!.

Una vegada més sabem que podem comptar amb vosaltres i que fareu vostre el claim: Jo sóc capaç…d’impulsar aquest projecte!! Gràcies de nou per recolzar-nos! També hem imprès i posat a la venda una samarreta amb el disseny de la Sikaru.