Engeguem el SIF, el nou Centre de Suport per la Inserció i la Formació

El passat dijous 20 d’abril va tenir lloc la inauguració del SIF (Suport per la Inserció i la Formació) ubicat a Sant Adrià de Besòs.

El centre, que representa una nova seu de Bdn Capaç, ofereix formació inclusiva i certificats de professionalitat a persones amb o sense discapacitat que vulguin millorar la seva ocupabilitat. També, proporciona suport i acompanyament en la recerca de feina i la incorporació al lloc de treball a través del servei d’inserció de la Fundació.

Actualment, s’estan atenent a un total de 148 persones a través de 4 cursos formatius diferents i 3 programes d’inserció laboral. Aquests projectes es desenvolupen gràcies a les aliances i al suport del SOC, Ministeri d’Educació i el Fons Social Europeu, SEPE i Generalitat de Catalunya, Fundació ONCE i La Caixa.

El SIF suposa un pas endavant per continuar creant oportunitats laborals inclusives a les persones i que puguin construir els seus projectes de vida independent.

L’acte d’inauguració es va celebrar a la Biblioteca de Sant Adrià amb la presentació del projecte que va comptar amb la intervenció de Fabián Mohedano, President Executiu de l’Agència FPCAT, qui va posar en relleu la importància de la formació a les empreses.

Seguidament, es va dur a terme una visita a les noves instal·lacions, ubicades al C/ de Ricart, núm.15, on es va gaudir d’una trobada distesa amb totes les persones assistents per impulsar i promoure el treball en xarxa.

Boletín de noticias

    (*) Campos obligatorios

    ¿Quieres estar informado?

    Boletín
    de noticias

    ¡Inscríbete y no te pierdas ninguna novedad!