Reivindiquem el 3D, Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat, el pròxim diumenge 3 de desembre les fundacions AspaninBDN Capaç, Sique i les Associacions Obaido i ViuTEA, entitats que treballen en l’àmbit de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn de salut mental a Badalona organitzem un acte reivindicatiu a la plaça de la Vila.

Farem una concentració seguida de la lectura del manifest per reivindicar els nostres drets. Volem una societat més justa i inclusiva només serà possible si totes les persones unim forces i posem de la nostra part per construir una societat millor.

També, presentarem la campanya de sensibilització «Mira’m com jo et miro a tu». Una campanya que hem preparat amb l’objectiu de trencar amb aquelles barreres que posa l’entorn en l’exercici dels drets i posant en relleu les nostres capacitats. Forma part d’aquesta campanya un total de 40 expositors reivindicatius que s’ubicaran en diferents espais públics de la ciutat de Badalona des del 30 de novembre fins a l’11 de desembre.

Acompanya’ns el diumenge 3 de desembre a les 11.00 h a la plaça de la Vila.

Boletín de noticias

    (*) Campos obligatorios

    ¿Quieres estar informado?

    Boletín
    de noticias

    ¡Inscríbete y no te pierdas ninguna novedad!