Famílies

Des de la Fundació Badalona Capaç desenvolupem diversos serveis per tal d’acompanyar i donar suport a les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu d’afavorir el benestar i la qualitat de vida de les persones.

què us
oferim?

CENTRE OCUPACIONAL 

cointegra

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL

caltor

Servei d’inserció

què us
oferim?

CENTRE OCUPACIONAL

cointegra

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL

caltor

Servei d’inserció

us donem suport

Programa conciliació familiar

A la Fundació Badalona Capaç oferim el programa de Conciliació Familiar, Suport en famílies. Un suport puntual d’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual. 

La finalitat del programa és facilitar a les famílies la possibilitat de disposar de temps laboral, de descans o d’oci i professional en les diferents situacions familiars contribuint a la millora de la qualitat de vida familiar.

Mitjançant una atenció individual i personalitzada es realitzen diferents activitats quotidianes del dia a dia en un entorn familiar o comunitari: sortides a passejar, activitats d’oci, acompanyament d’anada/tornada a l’escola o centre,…

Aquest servei s’adreça a persones amb discapacitat intel·lectual que convisquin amb un familiar o tutor legal i que no visquin en un recurs residencial

Amb la coordinació de Dincat Plena Inclusió i el suport de la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies), la Fundació Badalona Capaç fa possible la seva execució. El servei de Conciliació Familiar té com a font de finançament, els recursos econòmics rebuts mitjançant l’IRPF del passat any 2020.

Per a més informació, podeu contactar a través del correu electrònic: 

Projectes, xerrades, agenda

Formació famílies

A més de l’Atenció Centrada en la Persona, a la Fundació Badalona Capaç també treballem en l’Atenció Centrada en la Família considerant així que cada família és única i té les seves fortaleses i capacitats. El nostre objectiu és crear una relació de col·laboració, respecte, dignitat i confiança, entre la família i els professionals, una relació basada en la igualtat.

Des de la Fundació Badalona Capaç vetllem per respectar els drets de les famílies i també per oferir la formació adequada als seus interessos.

Periòdicament, es van oferint formacions i espais de reflexió amb la finalitat de poder proporcionar oportunitats sobre temes que puguin ser del seu interès i/o necessitat.

Associació de pares i mares

L’Associació de famílies té l’objectiu d’apropar i enfortir els vincles de les famílies i tutors/es amb la Fundació, és una via de canalització de propostes, suggeriments i qualsevol tipus d’aportacions per part dels pares, mares, germans/es i tutors/es amb la finalitat de millorar i treballar conjuntament els interessos i les inquietuds de les persones que atenem.

Contacte

Tant si necessites suport o acompanyament com si vols que t’ajudem, utilitza aquest formulari per posar-te en contacte amb nosaltres.

    (*) Camps obligatoris