Festes de Maig 2019

A la fundació participem en les activitats de la nostra ciutat: Badalona. Pertanyem a una xarxa social on tots tenim un paper molt important, essencial. Nosaltres vetllem i lluitem per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, les ajudem perquè prenguin aquest paper que les hi pertoca i siguin tan partícips dels projectes de ciutat com qualsevol altre. I ara que el mes de maig està arribant a la seva fi, ens prenem un instant per posar la vista enrere i recollir tots els moments que em viscut aquestes festes de Badalona on hi hem estat presents per donar visibilitat a la nostra fita.

FESTA DEL BADIU

Vam començar aquest mes tan especial per a Badalona amb una paradeta a la Festa del Badiu. Durant tot el matí del diumenge 5 de maig, vam estar realitzant activitats molt entretingudes i venent alguns productes de la fundació.

FIRA DE SANT ROC

El mateix dia de la festa del Badiu, ens podies trobar també amb una altra paradeta a la Fira de Sant Roc. Vam estar venent els nostres productes artesans i gaudint d’una jornada molt divertida al nostre barri.

EL DIMONI

Des de fa anys, a Cointegra realitzem estampacions a mà de les samarretes del dimoni. Aquest cop, el disseny guanyador del concurs anual ‘Crema’l tu!’ ha estat el de l’Anastasia Druzhininskaya, qui ens va fer una visita per col·laborar en el projecte de serigrafia i es va interessar molt en el nostre treball com a fundació.

Les samarretes que vam fer, les vam vendre a la Festa del Badiu i a la Fira de Sant Roc, perquè tothom que ho volgués, pogués tenir la seva per anar a la cremada del dimoni.

FESTA DEL DIBUIX

I l’esdeveniment més recent: la Festa del Dibuix. El passat diumenge 26 de maig, vam estar al Parc de Can Solei-Ca l’Arnús per omplir-lo de colors. Els més petits van gaudir molt de la nostra activitat de pintura i els grans es van poder refrescar al bar amb la nostra cervesa Sikaru.

Estem molt contents d’haver tingut un lloc a les festes de la nostra ciutat i haver compartit grans moments gràcies a totes les persones que ens envolten. Tenim encara un llarg camí per recòrrer, però junts ho aconseguirem.

Badalona Capaç som ciutat, som Badalona.

Butlletí
de notícies

    (*) Camps obligatoris

    Vols estar informat?

    Butlletí
    de notícies

    Inscriu-te i no et perdis cap novetat!