Inaugurem el SIF: Suport per la Inserció i la Formació

Aquest dijous 20 d’abril tindrà lloc la inauguració del SIF (Suport per la Inserció i la Formació) ubicat a Sant Adrià de Besòs. El centre, que representa una nova seu de Bdn Capaç, ofereix formació inclusiva i certificats de professionalitat a persones amb o sense discapacitat que vulguin millorar la seva ocupabilitat.

També, proporciona suport i acompanyament en la recerca de feina i la incorporació al lloc de treball a través del servei d’inserció de la Fundació.

Actualment, s’estan atenent a un total de 148 persones a través de 4 cursos formatius diferents i 3 programes d’inserció laboral. Aquests projectes es desenvolupen gràcies a les aliances i al suport del SOC, Ministeri d’Educació i el Fons Social Europeu, SEPE i Generalitat de Catalunya, Fundació ONCE i La Caixa.

El SIF suposa un pas endavant per continuar creant oportunitats laborals inclusives a les persones i que puguin construir els seus projectes de vida independent. L’acte d’inauguració s’iniciarà a les 16 h a la Biblioteca de Sant Adrià on es realitzarà la presentació del projecte amb la intervenció de Fabián Mohedano, President Executiu de l’Agència FPCAT, qui posarà en relleu la importància de la formació a les empreses.

Seguidament, es durà a terme una visita a les noves instal·lacions, ubicades al C/ de Ricart, núm. 15, on es podrà gaudir d’una trobada distesa amb totes les persones assistents per impulsar i promoure el treball en xarxa.

Butlletí
de notícies

    (*) Camps obligatoris

    Vols estar informat?

    Butlletí
    de notícies

    Inscriu-te i no et perdis cap novetat!