Iniciem una col·laboració amb Audax Renovables

El passat dilluns 17 de maig la Fundació Badalona Capaç vam signar un acord de col·laboració amb l’empresa Audax Renovables per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

A través d’aquest conveni s’estableix un compromís entre Badalona Capaç i Audax Renovables per portar a terme accions que fomentin el desenvolupament personal, social i laboral de les persones amb discapacitat.

L’objectiu principal de l’acord és que l’empresa Audax Renovables ofereixi oportunitats de treball a persones de la Fundació contribuint en el desenvolupament de la seva autonomia, integració i empoderament.

També, el conveni incorpora l’assesorament d’Audax per millorar la eficiència energètica de la Fundació i reduir els costos energètics fent ús d’electricitat renovable.

A més, l’empresa farà una donació d’equips informàtics per promoure la digitalització i l’accés a les noves tecnologies.

Agraïm a Audax Renovables aquest conveni que posa en valor a les persones. Esperem continuar sumant més col·laboracions junts i avançant cap a una societat inclusiva.

Butlletí
de notícies

    (*) Camps obligatoris

    Vols estar informat?

    Butlletí
    de notícies

    Inscriu-te i no et perdis cap novetat!