El futur de la Fundació

A Badalona Capaç tracem el nostre futur amb il·lusió, nous objectius i reptes per assolir.

Una de les principals mirades de futur és idear el nou edifici en el que s’ubicarà la Fundació. Aquest espai de nova construcció estarà dotat dels equipaments necessaris per a una atenció de qualitat dels usuaris i usuàries. El Centre Ocupacional Cointegra serà un dels serveis que formarán part del nou edifici. 

Dins d’aquest pla, continuarem donant resposta als interessos, objectius i necessitats de les persones i de les seves famílies perquè assoleixin els projectes de vida personals i laborals que desitgen a través d’un model d’atenció centrat en la persona en el qual ella és la protagonista.

Seguirem teixint xarxa i col·laborant amb altres organitzacions per sumar esforços que ens permetin fer nous passos cap a la inclusió plena a la comunitat, on tothom tingui cabuda, participi i importi. Perquè depèn de tots i totes que la societat sigui més inclusiva, igualitària i justa. 

Seguim fent camí cap a la transformació social. 

Nous reptes que es traduiran en noves oportunitats de futur.
Res ens atura, continuem fent passos cap a la inclusió.

El nou edifici

El 2021 el vam tancar amb una gran notícia, retomant la construcció del nou edifici de la Fundació. Un projecte que entenem com una oportunitat per millorar el valor que generem en les persones i en la societat.

Amb l’arribada de la Covid-19, la construcció del nou centre va quedar totalment aturada tant les negociacions com les gestions amb l’empresa promotora.

Però actualment, s’ha arribat a un acord amb una nova promotora, la Fundació Salas, i s’han reprès les gestions. L’acord establert preveu els mateixos requeriments establerts fins ara: un espai de nova construcció de 3900 m2 de sostre addicional on s’ubicaran els serveis del Centre Ocupacional Cointegra i la sede de Badalona Capaç. També, hi haurà espais oberts a la vida comunitària.

El nou centre, que també comptarà amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Badalona, estarà dotat dels espais, els equipaments necessaris i el mobiliari, per a una atenció de qualitat dels usuaris i acomplirà els requisits tècnics exigits (espais, equipament,…) per a treballar segons el model d’atenció centrat en la persona.

En 2023 la Fundació disposarà del nou edifici. Mentrestant, iniciarem un procés participatiu amb totes les persones que formen part de Badalona Capaç. Perquè tots i totes som i fem la Fundació Badalona Capaç.

Butlletí
de notícies

    (*) Camps obligatoris

    Vols estar informat?

    Butlletí
    de notícies

    Inscriu-te i no et perdis cap novetat!