Benvinguts i benvingudes al 21è Mercat Solidari per la diferent capacitat.

Trobareu tot tipus de productes nous a preus assequibles. De categories com alimentació, drogueria, cosmètica, decoració, roba, jardineria…

Amb la vostra compra esteu donant suport a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental.

Fa vint anys, tota una efemèride, que la Fundació SIQUE! va iniciar aquest projecte i que ha estat possible gràcies a la col·laboració de moltes persones i empreses que han abocat la seva solidaritat a una causa com el benestar de les persones. Enguany, la Fundació BDN Capaç ens sumem a aquesta inicitiva, i coorganitzem juntament amb la Fundació SIQUE! aquesta edició.

Fundació BDN Capaç

Treballa, vetlla i lluita per la millora de la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual i amb trastorns de salut mental.

Actualment, acompanya a més de 700 persones i les seves famílies amb més de 100 professionals. Formen part de BDNCAPAÇ, el Centre OCupacional Cointegra i el Centre Especial de Treball Caltor, conjuntament amb el SIF, (Suport a la Inserció i Formació).

Fundació SIQUE!

La Fundació Sique! ofereix suport i serveis perquè les persones amb diferents capacitats intel·lectuals demostrin les seves capacitats, desenvolupin les seves habilitats, expressin els seus sentiments i assoleixin la màxima autonomia, qualitat de vida i benestar.

A través dels següents serveis:

 • Habitatge
 • Lleure i formació
 • Psicologia
 • Esport
 • Família
 • Tutela
 • Agència de viatges

Fes una donació!

Ets una empresa compromesa i responsable?

 

Agrairem comptar amb la vostra col·laboració en forma de DONACIÓ DE PRODUCTES PEL MERCAT SOLIDARI. Qualsevol producte i quantitats serà molt ben rebuda i de gran ajuda!

La donació de productes serà en benefici de les persones amb dicapacitat per seguir oferint un acompanyament i suport de qualitat i fer reaitat els seus somnis i projectes de vida. En concret, es pretén destinar a una FURGONETA ADAPTADA PER A PERSONES AMB DICAPACITAT I MOVILITAT REDUÏDA.

Fes voluntariat

Et necessitem!

 

Uneix-te en el nostre equip de voluntaris i voluntàries i contribueix a la comunitat a través del nostre projecte social per la millora de la qualitat de vida de les persones.

Les tasques a desenvolupar son muntatge i desmuntatge del mercat i atenció a clients. I pots realitzar el voluntariat de caràcter puntual o continuat durant total al celebració del mercat.

Vols rebre més informació?

Posa’t en contacte amb nosaltres!

662 51 99 20 / 679 31 50 58
mercatsoludari@badalonacapac.org

On ens trobaràs?

Del 27 d’abril al 26 de maig de 2024
al local de vidre de la Plaça Pompeu Fabra, a Badalona

Algunes empreses que han col·laborat amb nosaltres
i han fet possible el Mercat Solidari

Disseny web realizat per l’alumna Martina Vergés.

  (*) Camps obligatoris


  Vols que
  t’ajudem?

  Tens un certificat de discapacitat i vols treballar amb nosaltres? Envía el teu CV mitjançant el següent formulari.

  607 910 010

  cv@badalonacapac.org