Presentació de l’Informe d’Habitatge a Badalona

La comunalitat urbana BDN.sud presentem el proper dijous 18 de maig l’Informe d’Habitatge a Badalona.

L’estudi respon a la necessitat de tenir un coneixement actualitzat sobre la situació de l’habitatge a Badalona a principis de l’any 2023, fent una mirada específica en els barris de la zona sud: Artigues, Remei, Sant Roc, Gorg, La Mora i El Congrés.

A més, identifica els grans reptes sobre l’accés i l’ús d’un habitatge digne i aporta propostes que permetin garantir el dret a l’habitatge en igualtat d’oportunitats a la ciutadania de Badalona.

L’objectiu d’aquest informe és fer un crit d’alarma sobre la situació d’una part de la ciutat de Badalona en què la situació de l’habitatge, un dels principals factors de desigualtat social, és el preocupant indicador d’un seguit de situacions en què el dret a la ciutat de milers de veïns i veïnes es veu posat en qüestió. Quan parlem d’habitatge parlem també de salut mental, de fracàs escolar, de pobresa energètica o de crisi climàtica.

L’informe ha estat elaborat per especialistes en urbanisme, habitatge i diversitat funcional i intel·lectual, i ha comptat amb la participació de moviments socials.

Butlletí
de notícies

    (*) Camps obligatoris

    Vols estar informat?

    Butlletí
    de notícies

    Inscriu-te i no et perdis cap novetat!